Τεράστιο το Οικογενειακό Ετήσιο ΚΕΡΔΟΣ, από σύγκριση Τιμών Καταναλωτή.

Τεράστιο Ετήσιο ΚΕΡΔΟΣ, από σύγκριση Τιμών Καταναλωτή.

Με προβλημάτιζε πάντα, η αδυναμία της πολιτείας για την προστασία των καταναλωτών και ήθελα και εγώ να κάνω κάτι, επειδή δεν έβρισκα ούτε στο internet κάποια σχετική προσπάθεια, με Ουσιαστική Σύγκριση Τιμών.
Το σκεφτόμουν πολύ καιρό, αλλά τώρα με την Κρίση και την Κατακρεούργηση Μισθών & Συντάξεων, το αποφάσισα γιατί είναι πλέον θέμα επιβίωσης της πλειοψηφίας των κατοίκων στην Ελλάδα και πρέπει ΟΛΟΙ να συμβάλουμε.
Έτσι, ξεκίνησα να φτιάχνω μια λίστα σε υπολογιστικό φύλλο online (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CFudyNP8wONd0-CC1PKBSPKZTPGounqsqERN7qH3-N0/edit?usp=drivesdk), με διάφορα προϊόντα ΦΘΗΝΑ και ακριβά.
Στόχος μου είναι να δείξω ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ, τα τεράστια ΥπερΚέρδη κάποιων και ταυτόχρονα το ΕΤΗΣΙΟ όφελος μιας μέσης οικογένειας, αν μποϋκοτάρει ακριβά προϊόντα & προτιμάει φθηνά.
Αργότερα θέλω να δώσω τη δυνατότητα να επιλέγει κάποιος τα είδη και τις ποσότητες που χρησιμοποιεί κλπ, για να βλέπει συγκεκριμένα το δικό του ετήσιο όφελος.
Αυτή η προσπάθεια, δεν αναιρεί την επιβεβλημένη ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ μας για Ισότητα Δικαιωμάτων-Υποχρεώσεων ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως.
Επίσης, αδιαπραγμάτευτη πρέπει να είναι η Απαίτησή μας για Τιμωρία ΟΛΩΝ (όχι μόνο μερικών εξιλαστηρίων) των ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ και ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
Τέλος ζητάμε, να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ τα χρήματα που δόθηκαν για ΜΙΖΕΣ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ τα πολύ περισσότερα που Οφελήθηκαν αυτοί που έδιναν τις μίζες.
Οπότε, αφού μας ΚΛΕΒΟΥΝ συνέχεια με Ομόλογα, Χρηματιστήριο, Βατοπαίδι, Ζήμενς, Φάρμακα, Φοροδιαφυγή, Μισθούς, Συντάξεις, 65ετία, Απολύσεις κλπ-κλπ, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να Κλέβουμε και εμείς τους εαυτούς μας, λόγω απροσεξίας και να πληρώνουμε 2πλάσια και 3πλάσια καθημερινά, "επιβραβεύοντας" τους κερδοσκόπους. Αντίδραση λοιπόν ΑΜΕΣΑ και κυρίως Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α !
"Τα λεφτά είναι ΠΟΛΛΑ"! π.χ. με μόνο 17 προϊόντα, υπάρχει Ετήσιο ΚΕΡΔΟΣ περίπου 3.500 € αγοράζοντας τα ΦΘΗΝΑ προϊόντα ή Επιβάρυνση αντίστοιχα 94% πάνω από τα Φθηνά, αν αγοράζαμε τα Ακριβά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου